Wie is De LampenFirma?

De LampenFirma is dé specialist op het gebied van binnen- en buitenverlichting. In onze webshop vindt u een compleet assortiment aan prachtige binnenverlichting en sfeervolle buitenverlichting. Als klant heeft u daardoor volop keuze uit een breed scala aan lampen, zodat u altijd geschikte lampen vindt die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Bovendien bieden wij in ons assortiment buitenverlichting zowel 230 Volt lampen alsmede veilige 12 Volt laagspanning. De LampenFirma is een onafhankelijke dealer van Franssen Buitenverlichting.

Waarom De LampenFirma?

Bij De LampenFirma vindt u altijd armaturen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Wij garanderen, afhankelijk van welke serie u kiest, maar liefst 15 jaar kwaliteitsbehoud. Daarnaast voorzien wij u bij De Lampenfirma altijd van een deskundig advies voor zowel binnen- als buitenverlichting, zodat u altijd tot de juiste keuze kunt komen.

Wij begrijpen immers dat de keuze voor een juiste lichtbron met de daarbij behorende gewenste lichteffecten lang niet altijd een eenvoudige keuze is. Graag ondersteunen wij u dan ook bij het invullen van uw wensen en bespreken wij graag met u onze mogelijkheden. Neemt u dus gerust contact met ons op voor informatie en advies.

Ons assortiment

Bij De LampenFirma vindt u een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenverlichting in diverse soorten, stijlen en maten. Wij bieden onder andere de volgende stijlen aan:

  • Modern: Bij De LampenFirma vindt u een zeer breed assortiment aan moderne verlichting. U kunt kiezen uit wandmodellen alsmede bolderarmaturen tot 230 cm hoog.
  • Spots: Ook voor bodemspots, prikspots en wandspots bent u bij De LampenFirma aan het juiste adres. Dat geldt voor zowel grote als kleine objecten en voor tuinen alsmede bedrijfsmatige toepassingen. Wij bieden diverse lichtbronnen zoals halogeen, gasontlading lampen, leds en powerleds.
  • Architectonisch: Bij ons vindt u zeer fraai vormgegeven armaturen voor huis en tuin voor zowel particulier alsmede professional.
  • Traditioneel: Bij de LampenFirma treft u diverse klassieke series aan in het assortiment. Denk daarbij aan wandmodellen, maar ook aan bolderarmaturen en twee- en drie kronen.
  • Oud Hollands: Ook originele Oud Hollandse kappen maken onderdeel uit van ons assortiment verlichting. Alle kappen en masten behorende bij deze stijl zijn te combineren tot fraaie tuinlantaarns en binnenlampen. U kunt het geheel naar eigen wens uitkiezen.
  • Tot slot vindt u bij De LampenFirma een diversiteit aan accessoires waaronder muurfonteinen, vogeldrinkbakken en brievenbussen.