Alles rondom verlichting onder één dak

 

De LampenFirma lanceert compleet nieuwe webshop op gebied van binnen- en buitenverlichting

Consumenten die op zoek zijn naar sfeervolle binnenverlichting en/of prachtige

buitenverlichting kunnen vanaf vandaag terecht in de volledig nieuwe webshop van De LampenFirma via www.lampenfirma.nl. Frank Franken, eigenaar van De LampenFirma: “Wij willen consumenten laten genieten van hun huis en/of tuin door middel van het creëren van de juiste sfeer met behulp van passende verlichting. Daarbij gaan we verder dan enkel de verkoop van binnen- en buitenverlichting. Bij De LampenFirma draait het juist om het inspireren en adviseren van mensen en dat realiseren we door bij alles wat we doen onze passie voor licht tot uiting te laten komen.”

Complete shopervaring
De LampenFirma is een onafhankelijke dealer van Franssen verlichting dat al ruim 35 jaar ervaring heeft in de verlichtingsmarkt. De medewerkers van De LampenFirma mogen zich dan ook met recht specialisten noemen op het gebied van verlichting. Frank Franken: “Verlichting verkopen doen we al jaren, maar we wilden graag een volgende stap zetten richting de consumentenmarkt. Anno 2015 kun je dan niet meer om een online shop heen. Toch wilden we niet enkel een gebruiksvriendelijke webshop lanceren, maar daarbij ook een stukje beleving neerzetten om de bezoeker op die manier een complete shopervaring te bieden. Bij De LampenFirma kun je daarom niet alleen terecht voor mooie binnen- en buitenverlichting, maar bieden we je ook een stukje advies, praktische en inspirerende tips en houden we je op de hoogte van de laatste trends.”

Om die complete shopervaring kracht bij te zetten is de webshop van De LampenFirma volledig responsive gebouwd, zodat deze ook goed uit de verf komt op mobiele apparaten als smartphones en tablets. Bovendien beperkt De LampenFirma zich niet alleen tot het online shopping platform, maar is het bedrijf ook te volgen via de sociale media kanalen Pinterest, Facebook en Welke. Via die kanalen wordt de consument volledig op de hoogte gehouden van de laatste verlichtingstrends, handige tips, ideeën en leuke acties en aanbiedingen.

Breed assortiment en prima service
In de webshop van De LampenFirma heeft de consument ruime keuze uit diverse soorten lampen in verschillende stijlen. Of het nu om functionele lampen voor in huis gaat of de juiste sfeerverlichting voor in de tuin, De LampenFirma biedt voor iedere situatie een passende lamp; welke stijl of smaak je ook zoekt. Bovendien geniet de consument bij De LampenFirma een uitstekende dienstverlening. De LampenFirma voert namelijk uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten en combineert dat met een prima service. Zo profiteert de klant bijvoorbeeld altijd van gratis verzending boven de 25 euro, een snelle levering, uitstekende garantie- en retourvoorwaarden en een passend advies op ieder gewenst moment.

Frank Franken: “In de webshop van De LampenFirma doen we het net even wat anders. Door het aanbod van een compleet assortiment aan binnen- en buitenverlichting te combineren met het bieden van inspiratie, informatie en een passend advies bij elke vraag willen we ervoor zorgen dat iedereen in staat is om de perfecte sfeer te creëren in huis en tuin met behulp van de juiste lamp(en). Kortom, De LampenFirma is meer dan licht alleen. In onze webshop vind je alles onder één dak op gebied van verlichting!”